уторак, 1. јул 2014.

Pružanje usluge web dizajna i razvoja web aplikacija tipa: E- trgovina, rezervacije u saobraćaju, rezervacije smeštaja u turističkim resursima

 Outsourcing

Ukoliko planirate ozbiljan web razvoj vašeg poslovanja, u skladu sa tipom proizvoda ili usluga koje nudite, možemo da vam pružimo kompletnu podršku u formiranju vašeg web distributivnog sistema.
Ukoliko je vaša delatnost vezana za saobraćaj, za turizam, ili pak želite onlajn prodaju proizvoda, uz našu podršku možete da pokrenete svoje internet poslovanje, da primate rezervacije, porudžbine, da budete deo globalne distributivne mreže  proizvoda ili usluga u vašoj delatnosti.
Ako ste putnička (turistička) agencija, preko vašeg sajta moći će da se rezervišu resursi koje nudite: karte u avio, železničkom ili drumskom saobraćaju, smeštajne kapacitete.
Ako želite onlajn prodaju proizvoda, razvijamo aplikacije za porudžbine preko interneta.


 
Jasno vam je da iza ovakve ponude moraju da stoje i ozbiljan tim i ozbiljni resursi. Pokretanjem jednog takvog projekta, vi postajete deo globalnog distributivnog sistema (GDS). 
Razvojni centri ovih aplikacija sastavljeni su od profesionalnih web dizajn timova i ozbiljne infrastrukture za brz i pouzdan protok podataka. Vodeća svetska web dizajnerska kompanija stoji iza nas, za realizaciju projekata na Balkanu.
Prednosti koje ostvarujete angažovanjem velikog profesionalnog dizajnerskog tima su sledeće:
    • Stavljamo vam na raspolaganju veliki infrastrukturni sistem sa velikom brzinom pristupa i raspoloživ 24 sati
    •  Izbegavate "start up" troškove 
    • Najbolji raspoloživi komunikacioni kanali
    • Jedan Acccount Manager za svakog klijenta, kao kanal za komunikaciju sa timom 
    • Tim profesionalac u: .NET, J2EE, PHP, Web Design, Graphics and Flash designs
    • Nema uobičajenih troškova za zaposlene a ceo tim radi za vas 
    • Nema troškova za infrastrukturu : kancelarijski prostor, telefonski troškovi,, PC, energija.
    • Uštede od par hiljada dolara po svakom resursu
    • Osigurane usluge u skladu sa performansama definisanim ugovorom 
 Na raspolaganju su dva modela angažovanja naših resursa:
 Model fiksne cene: Model fiksne cene je generalno namenjen za mala i srednja preduzeća, odnosno za projekte malog i srednjeg obima. Specifikaciju zahteva pravi klijent i prosleđuje menadžeru projekta na reviziju. Nakoon temeljne studije projekta, procenjuje se nivo neophodne angažovanosti resursa i određuje fiksna cena.
Model Vreme & Resursi: Ovaj model se primenjuje za projekte srednjeg nivoa i obima pa sve do velikih projekata. Čitav jedan tim na čelu sa menadžerom projekta biva posvećen projektu za čitavo vreme njegove realizacije i trajanja.. Tekući troškovi se obračunavaju i fakturišu na nedeljnom nivou.

Ako postanete deo globalnog distributivnog sistema, to podrazumeva razmenu podataka, to jest korišćenje globalne baze podataka, a na raspolaganju su sledeći globalni sistemi:

 Amadeus GDS

Amadeus GDS je jedan od najkorišćenijih GDS sistema danas. Kompanije za globalni putnički menadžment koriste  ovaj sistem za onlajn pristup putničkim sadržajima tipa : aviosaobraćaj, hoteli, transferi, razgledanje resursa. Amadeus GDS  procesuira najveći broj transakcija na dnevnoj bazi. U polsednjih 18 godina, Amadeus GDS je postao najveći sistem i najveći agregat putničkih sadržaja širom sveta.
Pošto zastupamo softversku kuću koja učestvuje neposredno u razvoju Amadeus GDS-a, to podrazumeva  integrisanost ovog sistema u naše projekte na globalnom nivou . Prema tome na raspolaganju je najkvalitetniji putnički softver, svetskog ranga, za pristup letovima, hotelima, sistemu za transvere i uslugama krstarenja web servisima preko Amadeus GDS. Akreditivi klijenata iskorišćeni su za autentifikaciju i obradu podataka . Kuća koju zastupamo bazira svoje servise na putničkoj tehnologiji, pa stoga isporučujemo uobičajen putnički softver sa B2B, B2C, korporativni modul i "belu etiketu" .
 PRIMER
Project: www.dreambooking.eu
Category: Travel Software / Amadeus System
Business Model: B2B & B2C
GDS System: Amadeus GDS
www.dreambooking.eu je sistem za putnički rezervaciju, prisutan u celoj Evropi.U vlasništvu je  DreamBooking AS iz Danske. Putnički portal pruža letove, hotele, omogućava transfer, pretragu, osiguranje i pregledanje resursa.
--------------------------------------------------------------------



Galileo GDS


Galileo GDS system - koji nudi TravelPort, je jedan od naj sofisticiranijih globalnih distribucionih sistema iz putničkog domena. Galileo pruža globalne distribucione usluge za putničku industriju preko naprednog kompjuterskog  softvera,  i XML web servisa.

Galileo travel system diktira vodeću poziciju u softveru avio saobraćaja i povezan je sa skoro svim vodećim avio prevoznicima .On takođe obezbeđuje rešenja putničkim agencijama, nudeći desktop aplikacije (pretraži& rezerviši) i web usluge XML za pristup ključnoj bazi podataka.  Galileo GDS  nudi letove, hotele, automobile, pretragu, pakete za odmor itd.

 Ako postanete naš klijent bićete integrisani u globalni distribucioni sistem uključujući i Galileo GDS . Naš napredni putnički softver iključuje rezervaciju letova, hotela, rezervaciju automobila, pretragu i osiguranje. Više od 180 profesionalaca stoji iza visokog kvaliteta usluga.
Sa Galileo GDS nudimo sledeće:
  •  Onlajn softver "Putnički agent"(uključujući B2B, B2C, B2B2C, Korporativni modul,) jedno ili višestruki PCC interfejs 
  • Rezervisanje letova
  • Rezervisanje hotela
  • Rezervisanje automobila
  • Autobusku rezervaciju
  • Module za Železnicu/ Viza/ krstarenje/ paketi za odmor



------------------------------------


Sabre GDS


Sabre GDS (Sabre Global Distribution System) predstavlja vezu između kupaca putničkih usluga i prodavaca . Sabre GDS ima podršku (travel inventory) od strane više od  400 avio prevoznika, 125000 hotela, 200 tour operatora i nekoliko auto i krstarenje tur organizatora. Sabre GDS system je povezan sa više od 400,000 putničkih agenata širom sveta, koji su na rasplaganju krajnjim korisnicima. Sabre sistem procesuira više od milion putničkih rezervacija i transakcija u minuti u toku špica sezone.  Sabre takođe pruža veliku podršku putničkim agentima preko onlajn chat usluge, poziva i E-mail podrške.

SABRE je takođe integrisan u naše softverske pakete. Omogućavamo vezu sa tim sistemom.  Sve usluge se dešavaju i aktuelne su u realnom vremenu.

Svi potencijalni klijenti mogu da nas kontaktiraju putem mejla:
balkantrade2012@gmail.com
Mi ćemo da vas kontaktiramo u što kraćem roku!!!
Dobrodošli u svet modernih komunikacionih i distributivnih sistema.


Нема коментара:

Постави коментар

Postavite pitanje!

KOMPJUTERIJA Servis - Dozvolite da se predstavimo, mi rešavamo svaki problem sa Vašim računarom,tabletom, LCD televizorom i savetujemo

Dragi naši verni pratioci i klijenti, KOMPJUTERIJA SERVIS je zaokružen i kompletan servisni sistem, koji na kvalitetan i pristupačana nači...