уторак, 23. септембар 2014.

Napravite sopstvenu mobilnu aplikaciju bez programerskog znanja

Ekspanzija smart mobilnih uređaja je u punom zamahu, gotovo toliko snažnom da ozbiljno počinju da zamenjuju računare, a tako se i predviđalo. Znači za svaku grupaciju korisnika već su napravljene aplikacije, za koju bi oni bili zainteresovani. Svaki ozbiljan sajt, biznis, ima pod istim imenom i mobilnu aplikaciju, kako bi klijenti, korisnici, mogli da prate novosti, naručuju robu, prate kretanja na berzi, prebacuju sredstva itd, itd.
Kao što je sa web dizajnom klasičnih sajtova slučaj, tako su naravno odmah stvorene mogućnosti da svako ko želi svoje prisustvo u mobilnom svetu, to može da ostvari bez ikakvog programerskog znanja.
Tu uslugu vam pruža sajt www.como.com , naravno zavisno od paketa koji izaberete ,morate da platite nadoknadu za tu uslugu. 
Mi smo isprobali i eksperimentalno napravili mobilnu aplikaciju KOMPJUTERIJA:




U sklopu vaše mobilne aplikacije na raspolaganju je pun paket svih aktuelnih internet servisa:
Facebook, Tweeter, Amazon, web prodavnica, kontakt forma, itd, itd.


Kada ste izabrali sve što smatrate atraktivnim za vašu aplikaciju, imate mogućnost da istu postavite i na neku od prodavnica: Google Play ili App Store i Amazon:



Vidite da je na raspolaganju i opcija da izaberete koje će biti ime vašeg domena.

Znači u današnje vreme kada se sve promene ubrzavaju do vrtoglavih brzina, i kada su neke od njih od esencijalnog značaja za naš opstanak, moram da držimo korak sa svim trendovima.
Prema tome za svakog ko ima svoju grupaciju klijenata, kupaca ili korisnika, važno je da vas imaju na raspolaganju u svom džepu i da praktično ne gubite kontakt sa njima, a to je u današnjem modernom marketingu glavna premisa. 

Pročitajte još:

Šta treba da znate o SMART mobilnim telefonima?

Нема коментара:

Постави коментар

Postavite pitanje!

KOMPJUTERIJA Servis - Dozvolite da se predstavimo, mi rešavamo svaki problem sa Vašim računarom,tabletom, LCD televizorom i savetujemo

Dragi naši verni pratioci i klijenti, KOMPJUTERIJA SERVIS je zaokružen i kompletan servisni sistem, koji na kvalitetan i pristupačana nači...