недеља, 15. децембар 2013.

Web Design

Web Design


Živimo u vremenu kada internet postaje glavni alat u procesu marketinga. Krilatica današnjice je: Ono  čega nema na internetu i ne postoji!

Da bi Vaša firma, proizvodi ili usluge, doprli do sto veceg broja potrošača / klijenata, potrebno je da imate svoje web stranice.

I nije dovoljno imati samo web stranice. Pored toga sto vas sajt treba da izgleda atraktivno, on mora da bude i vidljiv za pretrazivace.

Zato taj posao treba prepustiti profesionalcima, koji poznaju sve tehnike i alate da obezbede da vaš sajt:

- Izgleda atraktino

-  Bude optimizovan, vidljiv za pretrzivače

- Pretstavlja vašu delatnost na najbolji nacin i na više jezika (bilo da je vaš posao internacionalnog karaktera ili ne)

- Bude povezan sa društvenim mrežama (Fecebook, Tweeter, Linked In, Pinterest, Instagram, Scribd, itd)

- Konstantno statistički kontrolisan, kako bi se video broj posetioca, njihovo poreklo, internet ponašanje i kultura, i najcčešći put kojim se dolazi do vaseg sajta.

http://balkanconsulting.tk/

Internet marketing (čitaj "prisustvo na internetu" ) svakim danom postaje sve moćnije oružje u vašoj marketing kampanji,ako:
  • ste prisutni u društvenim mrežama
  • ako diskutujete na relevantnim forumima
  • twitujete
  • vas ima na pinterestu, scribdu,...
I da ne nabrajam više, društvene mreže postaju merilo u sistemu vrednosti.
Prema tome kontaktirajte nas i dozvolite da učinimo da Vaš posao bude potreban svima . Na koji način to prepustite nama:

Нема коментара:

Постави коментар

Postavite pitanje!

KOMPJUTERIJA Servis - Dozvolite da se predstavimo, mi rešavamo svaki problem sa Vašim računarom,tabletom, LCD televizorom i savetujemo

Dragi naši verni pratioci i klijenti, KOMPJUTERIJA SERVIS je zaokružen i kompletan servisni sistem, koji na kvalitetan i pristupačana nači...