петак, 28. март 2014.

Flight radar- Sajt na kome u svakom momentu vidite koji avioni su u vazdušnom prostoru sa svim detaljima kao da ste u kontroli leta

Često se dešava da bacimo pogled na vedro nebo i ugledamo i po nekoliko aviona, koji u tom momentu nadleću naše područje. Ako ste nekad razmišljali o tome čiji li je avion i odakle i kuda leti, verovali ili ne na internetu i to možete da proverite, i to u realnom vremenu i tačno za svoju oblast.
To omogućava sajt www.flightradar24.com.
Prvo što vidite je svaki avion koji trenutno nadleće područje koje vas interesuje:Ako hoćete da saznate konkretne detalje o nekom avionu koji je iznad vaše glave, ili bilo gde u svetu, jednostavno kliknete na taj avion i levo se otvore detalji te letelice i detalji tog leta:


Ono što odmah možete videti je tip aviona, aviokompanija, relacija na kojoj leti, na kojoj je visini, koji radar ga trenutno nadgleda.

Postoji i verzija tog sajta za mobilni telefon. Pošto se svako zadovoljstvo plaća, vreme koje možete da provedete neprekidno na ovom sajtu nije neograničeno, da bi ste to mogli plaćate oko 2 evra.


Нема коментара:

Постави коментар